Haptonomie zundert
Image default
Hobby en vrije tijd

Baby eerste jaar boek

Van het moment dat je kindje geboren is tot en met de eerste verjaardag vliegt werkelijk waar voorbij. Het eerste levensjaar van de kleine gaat vaak zo snel, waardoor het soms lastig is om alle mooie momenten nog te kunnen herinneren. En dat terwijl het eerste jaar zo waardevol is. Een jaar waarin er zo enorm veel gebeurt en verandert. Het liefst wil je dat allemaal vastleggen toch? Maar hoe? Het antwoord is eigenlijk heel simpel, gebruik hiervoor het baby eerste jaar boek.

 

Groeien en ontwikkelen

In het eerste jaar groeit de kleine onwijs. Wanneer jullie de eerste verjaardag aan het vieren zijn, kunnen jullie je waarschijnlijk niet eens meer voorstellen hoe klein de baby was een jaar geleden. Weet jij nog wanneer de kleine voor het eerst ging kruipen of probeerde te gaan zitten? Welk eten vond hij of zij wel lekker en wat zorgde juist voor een zuur gezicht? En niet te vergeten, wat werd er voor het eerst gebrabbeld? Allemaal dingen die je wil vastleggen, zodat je het later ook nog weet. Schrijf ze op en plak foto’s in het boek die je voor altijd veilig op wil bergen. Foto’s die grappig, bijzonder of uniek zijn. Die foto’s kunnen jullie later samen nog eens terugkijken. Het boek is lekker groot, zodat je helemaal los kunt gaan met knippen, plakken, schrijven en tekenen.

 

Geef het baby eerste jaar boek cadeau

Het is ontzettend leuk om het boek cadeau te geven aan iemand in je omgeving met een pasgeboren baby. Geef het als kraamcadeau, zodat de kersverse ouders vanaf dat moment het boek kunnen gaan vullen met waardevolle herinneringen. Als moeder zijnde heb je het vaak druk, dus heel begrijpelijk dat er niet veel tijd is om alles bij te houden. Gelukkig is daar aan gedacht. Het boek biedt verschillende kaders, zodat je niet lang na hoeft te denken over wat je op wilt schrijven. Zo staan de belangrijkste mijlpalen al in het boek, zodat er alleen nog maar wat bij geschreven hoeft te worden. Het boek is er in meerdere kleuren, waaronder mint, okergeel en donkerblauw.