Winkelen

Een fansjaal van uw favoriete voetbalclub laten bedrukken

Bent u groot fan van Ajax, PSV, Feyenoord of Vitesse? Steun uw favoriete club door een fansjaal te laten bedrukken. Laat de fansjaal aan beide kanten bedrukken met een persoonlijke boodschap en het logo van de club. De sjaal is gemaakt uit 100% acryl. Na een wedstrijd is deze dan ook eenvoudig te wassen. Zo staat u elke keer weer opnieuw met uw vertrouwde sjaal bij uw club. Gaat u altijd met een vaste groep? Hoe leuk is het om een sjaal te laten maken voor iedereen? De minimale afname is 15 stuks.

Een muts, handschoenen en sjaal custom made laten maken

Behalve een warme sjaal maakt De Breigigant ook handschoenen en mutsen voor de koude winter. Wilt u goed voorbereid de winter in? Ga stijlvol de kou in met zelfontworpen mutsen, handschoenen en sjaals. Een leuk presentje aan uw werknemers of leden van uw vereniging geven? Vraag een offerte aan met het gewenste aantal sjaals, handschoenen en mutsen dat u wilt laten maken. Binnen heel Europa worden de bestellingen snel geleverd. Komt u er niet helemaal aan uit? Maak dan gebruik van de 24-uurs klantenservice. Zij voorzien u van persoonlijk en deskundig advies zodat u precies weet welke fansjaal u wilt laten bedrukken.

Een sjaal laten maken conform de modernste technieken

U bent op zoek naar een aanbieder waar u sjaals kunt laten maken. Dan zijn goede kwaliteit en een lage prijs belangrijk. Het productieproces van De Breigigant wordt dan ook conform de modernste methoden en technieken afgelegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige machines én materialen. Niet voor niets dat u 100% kwaliteitsgarantie krijgt op alle producten. En dat zijn er veel. Denkt u bijvoorbeeld aan sjaals, mutsen & beanies, handschoenen, badges en aanvoerdersbanden. En al deze producten, zoals een dubbelzijdig gebreide sjaal kunt u geheel naar wens laten maken. Wilt u bijvoorbeeld een bedrukte fansjaal cadeau geven met het logo van uw favoriete club of met uw eigen bedrijfslogo voor uw werknemers? Het is allemaal mogelijk!