Haptonomie zundert
Image default
Aanbiedingen

Fysiotherapie in Hoogland nodig?

Bent u woonachtig in Hoogland en heeft u fysiotherapie nodig? Bij Zee in Beweging staan wij voor fysieke en mentale vitaliteit en geloven wij er sterk in dat er een goede balans moet zijn tussen lichaam en geest om te genieten van een optimale gezondheid. Als bij één van de twee elementen een probleem is, merk je dat ook al gauw in het andere element waardoor balans ontbreekt. Met de diensten van Zee in Beweging voelt u zich binnen no time weer helemaal fit. U kunt bij ons profiteren van onder andere coaching & counseling, psychotherapie maar ook loopbaancoaching en diëtetiek. Meer over hypnotherapie Amersfoort.

Weer bewegen zoals u wil met fysiotherapie in Hoogland

Met de fysiotherapie in Hoogland van Zee in Beweging kan jij binnen no time weer bewegen zoals u wil. Doordat wij gericht aan de slag gaan met uw fysieke klacht(en), voelt u zich snel weer de oude. Wij vinden het bij Zee in Beweging om via een persoonlijke werkwijze en een unieke behandeling op maat de fysieke klachten aan te pakken. Dit kunnen wij alleen doen, door met onze specifieke behandeltechnieken, op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Als men de oorzaak aanpakt, kan je pas starten met de behandeling. Wij kunnen u helpen bij onder andere nekklachten, schouderklachten, chronische hoofdpijn of gezonder bewegen. 

Behandeltechnieken

Eén van de behandeltechnieken waar wij mee werken is bijvoorbeeld medical taping. Hierbij wordt er kinesiotape op het lichaam geplaatst. Het wordt vaak toegepast bij sportblessures om sneller tot een resultaat te kunnen komen. Dit betekent echter niet dat de blessure sneller heelt, maar het lichaam activeert processen in het lichaam om het weefsel beter te kunnen genereren en blokkades tegen te gaan. Een andere behandeltechniek waar wij bij Zee in Beweging vaak mee werken is het zogenaamde Mulligan Concept. Dit is een methode om gewrichten meer te kunnen mobiliseren. De naam komt van de Nieuw-Zeelandse therapeut Brian Mulligan die het doel had om blessures op een pijnloze manier te kunnen herstellen. Hierbij moet de patiënt actief bewegen zodat de therapeut het gewricht in een houding kan houden die pijnvrij is. Op deze manier wordt de beweeglijkheid vergroot.