Haptonomie zundert
Image default
Winkelen

Het laatste nieuws uit Aarschot!

Mensen die hun ogen openhouden voor wat er gebeurt in hun woonplaats leven meer dan anderen. Aarschot is daar geen uitzondering op. Op AarschotNieuws.be vind je de meest recente berichten over wat er speelt in de stad. Of het gaat om politieke, culturele of sportgebeurtenissen, AarschotNieuws.be houdt je op de hoogte.

Hoe het begon

Het nieuws uit Aarschot is sinds 1999 digitaal beschikbaar. Destijds begon de website met als missie al het Aarschots nieuws onder één dak te verzamelen. Ze wilden voorkomen dat het nieuws over Aarschot verloren zou gaan in het grote aanbod op internet. Dat was iets unieks want in die tijd was dit elders nog niet aan de orde. We kunnen nu terugkijken op 20 jaar AarschotNieuws.be, een leuke mijlpaal om terug te kijken op het verleden.

AarschotNieuws.be anno 2019

Het jubileumjaar 2019 was een speciale mijlpaal met mooie ervaringen. Er werd gewerkt aan een frisse, nieuwe website. Deze website heeft een nieuwe look die geoptimaliseerd is voor alle apparaten waarmee gebruikers het nieuws lezen. Naast de website heeft AarschotNieuws ook een Facebook-pagina waar mensen op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws uit hun gemeente. AarschotNieuws is hierdoor meer dan alleen een website geworden; het is een crisismonitor, waar iedereen op de hoogte kan blijven van wat er gebeurt in de stad.

De toekomst van AarschotNieuws

Hoe ziet de toekomst van AarschotNieuws eruit? In de toekomst zal AarschotNieuws de website verder uitbreiden met meer lokale informatie voor de gemeente. De site zal ook toegankelijker worden voor andersvaliden, met verbeterde audio-inhoud en betere toegankelijkheid. Ook zal AarschotNieuws.be meer gebruik maken van moderne technologie om informatie sneller en interactiever te verstrekken.

Als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws uit Aarschot, bezoek dan AarschotNieuws.be.

Conclusie

AarschotNieuws.be heeft al 20 jaar een unieke en waardevolle rol gespeeld in het aanbieden van lokale informatie. In de toekomst zal de site verder worden uitgebreid met verbeterde technologieën. Neem een kijkje op AarschotNieuws.be voor alle informatie die je nodig hebt over wat er speelt in de stad.

.