Haptonomie zundert
Image default
Verbouwen

Hoogwaardig en kwalitatieve glazen vloerluiken

Een mooi interieur verdient een toegangsoplossing die meerwaarde biedt, bijvoorbeeld met een bijzonder uitzicht op een (wijn) kelder of souterrain. Met een hoogwaardig en kwalitatief goed glazen vloerluik bent u daar altijd zeker van. Kies bijvoorbeeld voor een model met een strak design en zwarte omlijsting, dat zeer goed toe te passen is in veel interieurs. 

De geluidsarme elektromotoren zorgen voor een volautomatisch openen en sluiten en met het drielaags ESG / TVG veiligheidsglas is de deur bovendien beloopbaar, krasvast en robuust. Wel zo handig om te weten, toch?

 

Breng meer daglicht naar binnen en creëer een ruimtelijk effect

De glazen vloerdeur zorgt voor veel meer daglicht in het souterrain of de wijnkelder. Het is ook mogelijk om deze tussen een zolderverdieping en de onderliggende verdieping te plaatsen. De transparante verbinding is erg sterk, zowel qua draagvermogen als qua esthetiek.

 

Een glazen vloerluik is beloopbaar en robuust

U loopt veilig op de glazen vloerdeur waardoor u een bijzonder zicht hebt op de onderliggende ruimte. De glasplaat bestaat uit drie lagen glas gelamineerd met PVB-folie. Hierdoor is het glas veel sterker dan normaal glas en is het sterk genoeg om op te staan ​​of lopen. 

 

Met een maximaal draagvermogen van 450 kg / m2 kunt u comfortabel meerdere personen tegelijk op de vloerdeur laten lopen. Door de verharding van het glas is de toplaag bovendien uitermate krasvast en is het frame tevens voorzien van een stevige laag poedercoating.