Dieren

Kies uit vier productgroepen van Hubertus Gold

Uw hond moet krijgen wat hij nodig heeft. Zo kan hij opgroeien tot een gezonde volwassen hond. Kies daarom voor de producten van Hubertus Gold, die u eenvoudig in de webshop van Dogline koopt. U kiest uit een breed aanbod aan droogvoer, natvoer en snacks, waarmee uw hond genoeg voedingsstoffen zoals eiwitten, mineralen en vitaminen binnenkrijgt. Daarnaast biedt het merk ook een gevarieerd aanbod aan accessoires zoals een lekkere mand, riem en dummy. Oftewel: uw hond komt met de producten van Hubertus Gold niets tekort!

Hubertus Gold Jacht Performance voor beweeglijke honden

Jachthonden en andere honden die veel bewegen, hebben het juiste voedsel nodig. Dit moet de nodige energie leveren. Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïne, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond straalt met een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van het premium merk Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige maag.

Kies voor de voeding van uw puppy voor Hubertus Gold Junior

Heeft u een of meerdere leuke puppy’s in huis? Zorg dan dat u ook de juiste voeding in huis heeft, zodat ze alles binnen krijgen wat ze nodig hebben. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.