Vakantie

Maak uw caravan compleet met een van deze voortenten

In de zomer trekt heel Nederland erop uit. Met de tent, camper of caravan. Op vakantie gaan met een caravan geeft een gevoel van vrijheid. U kunt overal stoppen en met een drankje voor uw caravan gaan zitten. Met een van de luxe voortenten van Coppens Rekreatie heeft u dit gevoel ook wanneer het even wat minder weer is. U tovert uw caravan om tot uw eigen paleisje op locatie! U heeft ruimte zat om alle spullen mee te nemen die de vakantie nog aangenamer maken. Een picknicktafel, een koelkast, stoelen, het past allemaal in uw nieuwe voortent. Kom de opties snel bekijken in de 3500m2 grote showroom van caravan inkoop Coppens Rekreatie!

U bent slechts één muisklik verwijderd van een ruimte collectie aan voortenten

Bij het zoeken naar een stoelen, trapje of tafel voor uw caravan moet u op een hoop dingen letten. Bij het uitzoeken van een nieuwe voortent voor uw caravan is dit niet anders. Om breed te beginnen heeft u dus een duidelijk overzicht van beschikbare voortenten nodig. Coppens Rekreatie biedt u dit overzicht, en wel op een voor u heel eenvoudige wijze. Op de website van deze caravan- en campingaccessoires inkoop ziet u in één oogopslag het aanbod van voortenten voor ieder type caravan. Heeft u een selectie gemaakt, dan komt u deze van dichtbij bekijken in de ruim opgezette showroom. Een adviseur helpt u vervolgens om een definitieve keuze te maken.

Caravan niet meer nodig? Kies een bedrijf dat zich richt op de inkoop van occasions

Bent u jaren op pad geweest met uw caravan, maar wordt het tijd om iemand anders ervan te laten genieten? Verkopen als particulier levert niet echt op wat u ervan had verwacht, dus wat doet u dan? Een caravan inkoop is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan! Daarnaast doet Coppens Rekreatie een snelle uitbetaling bij caravan inkoop.