Mode en Kleding

Met de juiste bedrijfskleding ziet u er representatief uit

De juiste bedrijfskleding varieert per sector. Heeft u een bedrijf waarbij uw personeel voornamelijk buiten werkt? Zelfs in barre omstandigheden? Dan is het van essentieel belang dat u goede thermokleding aanschaft. Gelukkig kan een specialist als Voets Bedrijfskleding u hier uitstekend bij van dienst zijn. Zij zijn namelijk de officiële hoofddealer van Helly Hansen en adviseren u bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. De thermokleding zorgt ervoor dat uw personeel warm blijft onder koude omstandigheden. Daarnaast verkoopt deze specialist ook de juiste bedrijfskleding om uw personeel te beschermen tegen ongevallen en letsel tijdens werkzaamheden met blootstelling aan hitte, vuur, regen of beperkt zicht. Deze kleding ziet er door zijn Scandinavische stijl ook nog eens stoer en representatief uit.

Veilige bedrijfskleding en schoenen die voldoen aan de Europese richtlijnen

Voor droge, warme en veilige bedrijfskleding bent u aan het juiste adres bij Voets Bedrijfskleding. Of het nu gaat om functionele en representatieve bedrijfskleding, of juist veiligheidsschoenen, bij deze specialist vindt u het.  Schakel dan een specialist als Voets Bedrijfskleding in. Zij adviseren u en zijn de officiële hoofddealer van Helly Hansen. Daarnaast verkopen ze nog diverse andere topmerken zoals Buckler, Redbrick en Tricorp. Goede, en met name veilige schoenen zijn van groot belang bij verschillende werkzaamheden. Goed schoeisel voorkomt bedrijfsongevallen en langdurig ziekteverzuim. U heeft hierbij keuze uit diverse modellen. Bij deze specialist vindt u zowel laarzen als lagere modellen. Zo vindt u voor elke werknemer de juiste schoen. Alle schoenen in de webshop van deze specialist voldoen aan de geldende Europese richtlijnen.

Bescherm uw personeel tegen diverse weersomstandigheden met bedrijfskleding van de specialist

Bent u ondernemer? Dan kan het lastig voor u zijn om de juiste bedrijfskleding aan te schaffen. Er zijn immers een aantal zaken waar u op moet letten. Zo wilt u dat de bedrijfskleding zowel functioneel als representatief is. Zeker wanneer het gaat om regenkleding. Gelukkig kan een specialist als Voets Bedrijfskleding u hier uitstekend bij adviseren. Zij bieden alleen bedrijfskleding van zeer hoge kwaliteit die ervoor zorgt dat uw personeel in alle omstandigheden verantwoord en veilig kan werken. Een onderdeel van de bedrijfskleding is regenkleding. Hierbij is het natuurlijk van belang dat deze waterbestendig is en voldoet aan de EN 343 3.1. Zij bieden diverse modellen zodat ervoor ieder wat wils is. Wat dacht u bijvoorbeeld van regenparka? Of een warme regenbroek? U vindt het allemaal bij de specialist in bedrijfskleding.