Haptonomie zundert
Image default
Aanbiedingen

Toiletpot nodig? Hier vind je alle potten

 

Een goede keuze maken

 

Er zijn weinig, zo niet geen, meubels die meer gebruikt worden dan je toilet. De toiletpot moet comfortabel en functioneel zijn en passen in het design van je badkamer.

Hieronder vindt je de vier populairste soorten toiletten en wat ze verschillend maakt.

 

Eendelige en tweedelige toiletpotten

 

Het meest voorkomende type toiletpot is het tweedelige toilet. De tank en de pot worden afzonderlijk gemaakt en vervolgens voor of tijdens de installatie bevestigd. Over het algemeen maken het gewicht en de afmetingen van tweedelige toiletten de installatie moeilijk. Het schoonmaken van een tweedelig toilet is echter niet moeilijk, maar wel moeilijker dan het schoonmaken van een eendelig toilet. Houdt hier rekening mee als je een toiletpot kopen gaat.

 

Hoewel eendelige en tweedelige toiletten hetzelfde doel dienen, hebben ze allebei hun eigen voor- en nadelen. Eendelige toiletten zijn slank, gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig te installeren. Uitgaande van hetzelfde spoelsysteem, verbruiken beide toilettypes dezelfde hoeveelheid water bij elke spoeling.

 

Hangend toilet

 

Als je weinig ruimte hebt, is een hangend toilet ideaal. Deze toiletten worden aan de muur bevestigd, met de tank verborgen in de muur. Je ziet dus alleen de pot en de spoelplaat. Zoals je mag verwachten, hebben hangende wandtoiletten een superieur, modern design. In tegenstelling tot de meeste conventionele toiletten nemen hangende toiletten niet alleen minder plaats in, maar kunnen ze bijna overal in de badkamer worden geplaatst

 

Intelligente toiletpot

 

Ten slotte, als je het meest comfortabele en functionele toilet wilt, overweeg dan intelligente upgrades. Van verwarmde zittingen tot automatische doorspoelers, het comfort en de functionaliteit van toiletten hebben in de loop der jaren een lange weg afgelegd. Om het beste uit een nieuw toilet te halen, kun je de volgende verbeteringen overwegen:

 

Verwarmde zittingen

Bewegingsgestuurde verlichting

Hands-free doorspoelen

Bidets

Systemen met dubbele spoeling

Zelfreinigende stelen

Warmeluchtdrogers

Deodoriserende zittingen

 

Alle soorten toiletten hebben hun eigen voor- en nadelen. Maar na het bekijken van de vier bovenstaande types kun je de perfecte toiletpot kopen.

 

https://www.baderie.nl/producten/toiletten