Haptonomie zundert
Image default
Aanbiedingen

3x Jeans fit: welke past bij jou?

De jeans is zo’n key item in onze garderobe dat het al jarenlang niet meer weg te denken is uit de kast. Toch kan het vinden van een nieuwe jeans best een lastige opgave zijn. Iedere vrouw heeft wel een keer meegemaakt dat haar lievelingsjeans het begaf. Een nieuwe jeans vinden die de juiste kleur wassing heeft, goed past, mooi staat bij je lichaam en lekker zit lijkt tegenwoordig bijna een onmogelijke opgave. Niet alleen zijn er zo ontzettend veel winkels waar je jeans kunt kopen. Er zijn ook zoveel pasvormen dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. In dit blogartikel leggen we de vier bekendste pasvormen voor je uit, zodat je in ieder geval weet welke pasvorm jeans bij je lichaam zou moeten passen. Dat is alweer een flinke zorg minder! 

De flared jeans
Deze fit komt oorspronkelijk uit de jaren 70, toch is deze fit nu ook alweer een paar jaar helemaal hip en trendy. Wij vinden dat heel erg fijn want als er één fit is die bij praktisch iedere vrouw mooi staat is het wel de flared jeans. De flared jeans staat bekend om de strakke, aansluitende bovenkant en de wijd uitlopende pijpen. Deze jeans is geschikt voor zowel vrouwen met een appelfiguur als vrouwen met een peerfiguur. Wanneer je een vollere buik hebt maar slanke benen benadrukt de flared jeans juist de lange slanke benen en laat deze optisch nóg langer lijken. Wanneer je een volle bilpartij hebt en stevige benen is de flared jeans erg mooi doordat het mooi aansluit om de bovenbenen en billen en deze goed uit laat komen. 

De skinny fit jeans
Deze jeans is uitstekend geschikt voor mensen met een atletische bouw of voor mensen met een appelfiguur. De skinny fit jeans zit volledig om het hele been aangesloten en door het materiaal is de broek vaak lekker stretchy waardoor het lekker zit. Het laat slanke of gespierde benen erg mooi uitkomen doordat de gehele broek erg mooi aansluit. Wanneer je een appelfiguur hebt kun je zo je slanke lange benen showen. Combineer de skinny fit jeans met een wijder vallende blouse en je hebt een prachtige outfit. 

De regular fit jeans
Voor vrouwen wiens benen wat voller zijn is de regular fit een goede optie. Met deze jeans heb je wat meer bewegingsruimte. Deze broek valt vanaf de heup recht naar beneden waardoor je benen erg lang lijken. Heb je een peerfiguur? Dan is deze jeans ideaal voor jou! Doordat de broek recht valt heb je een mooie rechte lijn in je benen maar komen je billen wel fantastisch uit. Wanneer je een strakke top draagt op de losse jeans accentueer je jouw slanke taille en komt je figuur nog beter uit. 

 

https://www.sans-online.nl/