Haptonomie zundert
Image default
Architectuur

Een dakkapel op maat laten maken door de ervaren vakmannen van BM Daktechniek

Wil je graag de waarde van je woning aanzienlijk verhogen en een dakkapel laten plaatsen, maar kun je online niet de juiste maat vinden, dan is een dakkapel op maat laten maken door BM-daktechniek een erg verstandige keuze. Laat dit dan wel door ervaren vakmannen doen. Door de ruime ervaring van meer dan 20 jaar, weet je zeker dat ook jouw dakkapel er goed uitziet en voor een onwijs lange tijd mee kan gaan.

 

Kies voor een houten dakkapel of een kunststof dakkapel

Gaat je voorkeur uit naar een houten dakkapel of een kunststof dakkapel? In beide gevallen kan deze op maat worden gemaakt. Op beide materialen ontvang je maar liefst 10 jaar garantie en een dakkapel kan al binnen één dag voor je worden geplaatst. Het enige wat jij hoeft te doen, is toe te kijken hoe de specialisten jouw dakkapel snel en vakkundig plaatsen op je dak.

Neem contact op met het team van BM Daktechniek via het online contactformulier

Voordat een van de specialisten van BM Daktechniek een dakkapel op maat voor je kan maken, moet er natuurlijk wel eerst helder in kaart worden gebracht wat precies de wensen zijn. Wat bedragen de afmetingen, naar wat voor soort materiaal gaat je voorkeur uit en binnen welke termijn moet een dakkapel worden geproduceerd? Neem eenvoudig contact op via het online contactformulier en ontdek wat er zoal mogelijk is met jouw woning.