Haptonomie zundert
Image default
Dienstverlening

Buitengesloten? Bel de buitendienst van slotenmaker

De buitendienst van slotenmaker Den Haag is een auto of busje met daarin de gereedschappen dat nodig zijn om een deur schadeloos open te maken. Als je buitengesloten raakt kun je dus de buitendienst van slotenmaker Den Haag bellen en ze zijn binnen twintig minuten bij je op locatie.

Als de slotenmaker nog van kantoor moet vertrekken duurt het allemaal wat langer maar meeste bedrijven hebben een paar slotenmakers op pad. Ze kunnen dan snel eentje naar de klant toesturen wanneer het nodig is. Eenmaal op locatie kan de slotenmaker ervoor zorgen dat de deur opengaat zonder het slot of de deur te beschadigen. Je zal wel om legitimatie gevraagd worden zodat je kunt bewijzen dat je wel daar woont. Dit is natuurlijk ervoor bedoelt zodat criminelen geen misbruik kunnen maken van de diensten van een slotenmaker.

De buitendienst van slotenmakers in Den Haag is 24/7 bereikbaar. Het maakt dus niet uit hoe laat het is of welke dag het is want slotenmakers snappen ook dat je niet van plan bent om op een bepaalde tijd buitengesloten te worden. Wel moet je extra betalen wanneer je buiten kantoortijden gebruikt maakt van de diensten van de slotenmaker. Je betaalt zo een 25% meer dan je normaal zou betalen.