Haptonomie zundert
Image default
Woningen

Elke vastgoedtransactie is uniek.

 

De makelaar geniet een uitstekende populariteit bij zijn eigen klanten en partners. De mate van professionaliteit van medewerkers maakt het mogelijk om de moeilijkste en niet-standaard taken op te lossen. Het bureau heeft bekwame en gecertificeerde agenten in dienst die klanten zowel tijd als geld besparen.

Als de klant een appartement op hypotheek wil kopen, wordt hij geholpen bij het vinden van een woning, een hypotheekprogramma en het voorbereiden en coördineren van het volledige vereiste pakket documenten dat een bankinstelling nodig heeft. De organisatie ondersteunt de klant ook in alle fasen van het sluiten van een contract, van het aanvragen van een hypotheek bij partnerbankinstellingen tot het afgeven van een eigendomscertificaat van onroerend goed aan de klant.

Partnerschap met dit bedrijf biedt de klant juridische transparantie van de transactie, passende financiële vereisten, minimumtermijnen voor alle operaties, naleving van de belangen van de klant, evenals rust en daadkracht bij de juistheid van de beslissing.

Elke vastgoedtransactie is uniek. De marktsituatie verandert regelmatig en past zich aan de behoeften en eisen van de bevolking aan. De keuze voor een makelaarskantoor is direct afhankelijk van het budget, het tijdsbestek en de smaak van de potentiële klant.

 

Huis te huur

https://be.propenda.com/