Haptonomie zundert
Image default
Banen en opleidingen

System engineer

System engineer

Jouw verantwoordelijkheden

Als System Engineer werk je binnen de ICT-afdeling van een van onze klanten en maak je, meer specifiek, deel uit van het team “Service Delivery”. Deze cel is verantwoordelijk voor het verzekeren van de operationele werking van de ICT-systemen (centraal en pc), waarvan ongeveer 500 medewerkers afhangen voor hun dagelijkse taken.
Concreet neem je het operationeel beheer van de server-infrastructuur voor jouw rekening en zie je erop toe dat het netwerk, de servers en de systeemapplicaties op een correcte manier blijven draaien.
Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten die niet door de Service Desk konden worden verholpen of die door het monitoringsysteem werden gegenereerd.
Je staat in voor de installaties, updates, testing, planning en configuratie van de infrastructuur.

Jouw profiel

Je beschikt over een Bachelordiploma in IT en hebt minstens een aantal jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
Je hebt een uitgebreide technische kennis van Windows Server (AD, MECM, WDS, oneAutomation, …) alsook van gevirtualiseerde servers.
Verder ben je vertrouwd met het beheer van netwerken zoals het configureren van switches en heb je kennis van backup- en monitoringsystemen zoals Veeam en Netcrunch.
Met je zin voor verantwoordelijkheid stel je je klant- en resultaatgericht op.
Je werkt op een autonome manier maar kan ook binnen een team goed functioneren.
Ten slotte heb je een goede kennis van het Frans.

Ons aanbod

Bij het bedrijf bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Het bedrijf betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. 

https://www.vindazo.be/vacatures/system-engineer.html

Gerelateerde artikelen

Closing & Reporting Specialist

Inkoper

Onderhoudshovenier in Hoorn