Haptonomie zundert
Image default
Eten en drinken

Hoe kun je in een groothandel winkelen?

Wanneer je als consument bij een groothandel Arabische producten wil winkelen moet je een ondernemer zijn en je moet dit kunnen aantonen. Ondernemers kunnen een pas aanvragen hiervoor en dit geldt voor alle groothandels in Nederland. Echter is er wel een manier om hier omheen te komen en alsnog bij een groothandel Arabische producten te winkelen.

Een groothandel Arabische producten verkoopt aan winkels, supermarkten en andere ondernemers. Iedere persoon met een onderneming kan bij een groothandel winkelen. Dit komt doordat een groothandel producten in grote aantallen verkoopt en niet per stuk. Als alle consumenten naar de groothandel zouden komen zou het bovendien te druk worden en zouden ondernemers niet meer normaal hun producten kunnen inslaan.

Als je geen ondernemer bent kun je niet bij een fysieke groothandel Arabische producten winkelen maar je kunt dit wel online doen. Wanneer je online gaat winkelen is er namelijk geen controle op of je nou wel een ondernemer bent of niet. Je hebt dan ook geen kvk nummer nodig om bij een online groothandel Arabische producten te kopen. Dit is de enige manier om de regels te omzeilen en alsnog bij een groothandel te winkelen of je moet je bij de kamer van koophandel inschrijven.

sligro.nl/

albafood.nl/

temafinefoods.com/