Haptonomie zundert
Image default
Eten en drinken

De cateraar in Groningen zorgt voor eerlijk voedsel

Bij de heerlijke cateraar in Groningen gaat het om de passie die er is voor eten. De passie wordt door de cateraar in Groningen dan ook graag met anderen en dus de klanten gedeeld. Het kan gaan om een warme maaltijd die je aan huis laat bezorgen of om het volledig verzorgen van de hapjes en drankjes tijdens een feest. De cateraar in Groningen is al meer dan 20 jaren een specialist op dit vakgebied en denkt altijd goed met je mee om het beste uit de catering te kunnen halen. Je kunt gemakkelijk gewoon bij de cateraar in Groningen binnen stappen, want ze staan er altijd voor open om een kijkje in de keuken te geven en samen met jou te kijken naar de mogelijkheden die er voor jou zijn.

 

Passie en eerlijkheid

Het gaat er bij de cateraar in Groningen niet alleen om dat het eten met passie wordt bereid, maar het gaat nog een stapje verder. Het gaat er namelijk ook om dat er eerlijk wordt gesproken over eten en dat er eerlijk met eten wordt omgegaan. Er wordt gewerkt met het oog op de mens en op het milieu en het eten zal dan ook altijd van een zeer goed kwaliteit zijn wanneer het wordt geleverd. Het oog op het milieu wordt hier nog even toegelicht. Door middel van het verzorgen van de catering op een duurzame manier wordt er bijgedragen aan het milieu.

 

Duurzaam eten, hoe doe je dat?

Maar hoe doe je dat dan duurzaam eten? Dat gebeurt door middel van het gebruik maken van streekproducten, zodat er niet veel transport nodig is voor het verzorgen van de catering door de cateraar in Groningen. Ook wordt het verpakkingsmateriaal gerecycled en wordt alles bezorgd in auto’s met zonnepanelen op het dak. De ingrediënten zijn altijd vers en biologisch.