Haptonomie zundert
Image default
Financieel

Is Litecoin een goede investering? Drie redenen waarom u het moet overwegen

Bitcoin Meester  Waarom is Litecoin een goede investering? Als je een lijst hebt gekregen van tien dingen die belangrijk zijn in het leven, welke zou je dan kiezen? De meeste mensen zouden waarschijnlijk kiezen om groenten te eten of te kunnen rijden om te werken als hun topkeuzes. Het vierde item op de lijst wordt echter vaak over het hoofd gezien: het vermogen om over de hele wereld te reizen. En dit is precies wat Litecoin zo’n aantrekkelijke en haalbare optie voor beleggers maakt.

 

Is Litecoin een goede investering? Het heeft zeker zijn voordelen, vooral in vergelijking met andere populaire valuta’s in de digitale activaruimte. Litecoins zijn eenvoudig te handelen en kopen online, waardoor ze gemakkelijk in grote volumes kunnen verkrijgen. Ze zijn ook erg goedkoop, waardoor ze een koopje zijn in vergelijking met soortgelijke valuta’s. Bovendien worden litecoïnen efficiënter door grote financiële instellingen verhandeld dan bij individuele handelaars, waardoor ze een praktische optie maken voor beleggers die hun portefeuille risicogewichten willen vergroten.

 

Maar is litecoïne een goede investering vanwege deze redenen alleen? De waarheid is dat Litecoins een unieke combinatie van kenmerken aanbieden die hen onderscheiden van traditionele grondstoffen. Litecoins Block Generation Algoritme is superieur aan die gebruikt in de meeste andere concurrerende valuta, wat betekent dat het tarief waarnaar nieuwe blokken wordt gedolven vier keer sneller is dan bij de meeste rivaliserende cryptosystemen. Dit geeft litecoïne een voordeel in het concurrentieveld, als de snelheid waarmee nieuwe blokken worden gegenereerd, kan litecoïne een hoge overall-omzetsnelheid hebben, zelfs als competitie groeit.

 

Is Litecoin een goede investering vanwege het gebrek aan volatiliteit? Hoewel het aantal vervoerde transacties-hashes per dag lager is dan alle concurrerende valuta’s gecombineerd, is de snelheid van de verandering van de litecoïne-prijs nog steeds veel hoger. Dit betekent dat hoewel de gemiddelde jaarlijkse inkomsten van Dash ongeveer USD 24 miljoen draait, litecoin neemt elke maand toe. Als u wilt speculeren op mogelijke toekomstverhogingen, kunt u profiteren van dit kenmerk van Litecoin.

 

Is Litecoin een goede investering omdat het vast is aan transactie? Verrassend genoeg heeft Litecoin een van de laagste transactietijden van alle tien valuta’s gemeten. Dit betekent dat als u geld wilt overbrengen naar uw nieuwe land, u dit in slechts enkele minuten kunt doen met behulp van de belangrijkste banknetwerken. Op het moment van schrijven (2021 april) werd de gemiddelde transactietijd van een litecoïnetransactie gerapporteerd op 2,5 minuten. Dit betekent dat u bijna onmiddellijk een update kunt krijgen als een nieuwe update is vrijgegeven.

 

Is litecoïne een goede investering omdat het veilig is? Nogmaals, het antwoord hangt af van hoe je je geld gaat gebruiken. Als u het wilt gebruiken als een spaarrekening, dan moet u zeker investeren in Litecoin. Op deze manier bent u verzekerd van een consistente terugkeer. Dit zal ook de mogelijkheid van verlies en het risico van inflatie minimaliseren, wanneer de dollarwaarde van de dollar valt. Met andere woorden, dit activum biedt een zeer veilige haven als u van plan bent om langetermijninvesteringen te doen.

itecoin (LTC) kopen of verkopen Bij Bitcoin Meester