Haptonomie zundert
Image default
Financieel

Werk jij in de financiële dienstverlening? Hoffelijk is er voor jou

Speciaal voor de financiële dienstverlening is Hoffelijk een opleidings- en exameninstituut. Hoffelijk biedt onder andere aan: Permanent Actueel, Wft- en PE-opleidingen, examens, vakopleiding, PE-workshops en en maatwerkopleidingen. Hiermee worden organisaties op het gebied van vakbekwaamheid ontzorgd. 

Hoffelijk werkt met innovatieve inzichten en zorgt voor realtime inzicht in de Wft-voortgang van medewerkers. Daarnaast vermindert Hoffelijk administratieve werkzaamheden. 

Hoffelijk wordt ook wel gezien als dé innovatieve opleider van Nederland. Zij zijn actief in de zakelijke dienstverlening en investeren in een duurzame ontwikkeling van professionals en organisaties. Dit is exact waar Hoffelijk voor staat. Deze investering doet Hoffelijk voor diverse sectoren, zoals de financiële dienstverlening, detachering en het beroepsonderwijs. 

Wil jij graag je Wft-diploma snel en gegarandeerd behalen? Kies dan voor Hoffelijk

Wie is Hoffelijk?

Zo’n elf jaar geleden is Hoffelijk opgericht door Wesley van ‘t Hof. In die elf jaar tijd is Hoffelijk ontzettend hard gegroeid. Ondertussen bestaat het team van Hoffelijk uit ongeveer 100 man die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn als financiële opleider. Hoffelijk is een jonge organisatie met nog steeds de start-up mentaliteit van toen ze begonnen elf jaar geleden: keihard werken en blik vooruit. 

Wat is de visie van Hoffelijk? 

De visie van Hoffelijk is het streven naar continue kennis- en kwaliteitswaarborging. Hoffelijk biedt alle deelnemers ondersteuning in zijn of haar ontwikkeling. Dat doet Hoffelijk door je op digitale wijze op te leiden. Het programma is zeer innovatief en echt kwalitatief ingestoken. Hoffelijk heeft het beste met al haar deelnemers voor. 

Hoffelijk is ambitieus, gericht op kwaliteit en gelooft in maatwerk. Door een individuele aanpak, zorgt Hoffelijk Financieel voor meer relevantie voor onze klanten.

Wat wil Hoffelijk bereiken? 

Aan de hand van deze websites informeert Hoffelijk de bezoeker over alle Wft-modules. In het bijzonder wordt meer informatie gegeven over de Wft Basis. Het is de bedoeling om uiteindelijk voor iedere Wft-module een aparte website te maken. 

Wft staat voor Wet op Financieel Toezicht. In deze wet staat omschreven dat iedereen die werkzaam is in de financiële sector in het bezit dient te zijn van een Wft-certificaat. Het certificaat toont aan dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om de consument te voorzien van een kwalitatief goed financieel advies. Bijvoorbeeld wanneer je werkt als hypotheekadviseur of bankier. 

De Wft-module die je op zak moet hebben, hangt af van het vakgebied waarin je je begeeft. Je start in ieder geval altijd met de Wft Basis. 

Wat wordt besproken op de website van Financieel Hoffelijk?

Op de website van Hoffelijk word je geïnformeerd over alle Wft-modules die er zijn. In het speciaal die Wft Basis. Dit is de module waar je in principe altijd mee begint. Wanneer je deze opleiding voltooid hebt en het examen hebt behaald, voldoe je aan de wettelijke eisen. 

Dit betekent dat je in staat bent om klanten te informeren over financiële diensten en je verwijst hen door naar de juiste specialist. Daarnaast behandel je eerstelijns klantvragen en je weet alles te vertellen over betalen, sparen en verzekeringen. 

http://financieel.hoffelijk.nl

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je Bitcoins zonder alles te beleggen

Wilt u leren hoe u in Dogecoin wilt investeren?

Bitcoin waarde?