Haptonomie zundert
Image default
Beauty en verzorging

Laser behandelingen voor een haarvrije huid

Dat kan bij de beste laser ontharen Utrecht wij bieden een laserbehandeling die je haar permanent moet laten verdwijnen. De behandeling is niet gevoelig en geheel pijnloos, je haren verdwijnen en per behandeling komen ze ook minder snel terug. En uiteindelijk is het zo dat de haren gewoon niet meer terugkomen. Maar naast deze behandeling doen we ook  normale ontharings behandelingen. Maar onze specialisatie is toch wel de laserbehandeling, en dat is ook de meest effectieve behandeling. En is de nieuwste technologie op het gebied van ontharen. En de resultaten liegen niet. 

Hoe werkt de behandeling?

Een haar zijn cel zit diep in de huid en kun je dus ook niet door middel van scheren aanpakken, waardoor je haar vaak al met een dag of 2 terug is. Onze laser behandeling komt wel bij die haarzakjes uit doordat deze veel kleine straaltjes afgeeft aan de huid, die de haarzakjes vernietigen. Hierdoor ziet u gelijk resultaat en is het niet schadelijk voor de huid. We kunnen deze behandeling op vrijwel elk lichaamsdeel inzetten. Geef altijd wel aan of u bepaalde aandoeningen heeft of allergieën, dan kunnen we kijken of u huid wel geschikt is voor de behandeling. Willen natuurlijk geen allergische reactie doordat u al last hebt van bepaalde huidproblemen zoals eczeem.

Onze diensten 

Naast de behandeling met de laser voor ontharen, hebben wij ook gewoon normale behandelingen die je in de normale praktijk vaak ziet. Deze zijn natuurlijk een stuk goedkoper maar wel veel minder effectief. Zo kun je bij ons waxen en epileren, en verkopen wij veel ontharingscrèmes. Daarnaast zijn wij ook bezig met onderzoek waarbij we kijken of onze laser ook voor meerdere dingen kan worden ingezet. Om zo in de toekomst ook pigment vlekken, wratjes en eventueel littekens te behandelen. En zo toch meer te halen met deze nieuwe techniek.