Haptonomie zundert
Image default
Tuin en buitenleven

Onderhoudsvrije tuin dankzij kunstgras uit Apeldoorn

Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Proberen dan is het mooie kunstgras uit Apeldoorn. Kunstgras is vrijwel nieuwe vorm van gras alleen dan een onderhoudsvrije. Officieel gezien is het geen gras maar moet het door kunnen gaan als gras, dit omdat 

het vrijwel niets onderdoet van normaal gras maar geen onderhoud nodig heeft. Heeft u vragen interesse naar kunstgras? En wilt u meer weten van kunstgras? Neem dan vooral is contact met ons op en kijk naar de mogelijkheden. En kom erachter wat een mooie kunstgrasmat uit Apeldoorn kan doen met uw tuin. 

Wat is kunstgras

Een kunstgras is niks anders dan een kunstoffen mat die moet lijken op gras. De matten zijn er makkelijk te leggen en gaan lang mee. Dit omdat ze bestendig zijn tegen allerlei weersomstandigheden, en vrijwel niet slijt. Uiteraard ligt er wel aan hoe intensief het gras wordt gebruikt. Zoals bij voetbal velden waar de velden vaak de hele dag in gebruik zijn de levensduur van zo’n veld is dan vaak ook maar 6 jaar. Maar als u kunstgras gewoon voor in de tuin is gaat het vaak wel 15 jaar mee. Het is een erg mooi product wat erg makkelijk geplaatst kan worden. Maar het is wel zo dat je gewoon kunt zien dat het gras niet echt is, omdat het er gewoon niet natuurlijk uitziet.

Tarieven en contant

Bent u geïnteresseerd geraakt in kunstgras neem dan vooral telefonisch contact met ons op. Of stuur onze een mailtje en vraag naar de mogelijkheden, alles gegevens zijn terug te vinden op onze website. Even als onze tarieven en soorten kunstgras wat wij in Apeldoorn leveren. En kijk wat u het beste bevalt en voor welke doeleind natuurlijk. Zo kunnen wij ook aan sportverenegingen leveren en met name voor voetbalclubs en hockeyclubs in Apeldoorn uiteraard en dat is wat we doen.