Haptonomie zundert
Image default
Aanbiedingen

SPIEGEL VIERKANT ALS BADKAMERSPIEGEL

SPIEGEL VIERKANT ALS BADKAMERSPIEGEL

Een spiegel kan een wereld van verschil maken voor de ruimtebeleving in uw badkamer. De spiegel weerkaatst het licht en creëert diepte in de ruimte, zodat deze groter lijkt.

Kies de juiste badkamerspiegel

U kunt kiezen uit een ruim assortiment badkamerspiegels. U kunt zich richten op de nieuwste trend, praktische behoeften, esthetische overwegingen – of een combinatie daarvan. Wij gidsen u door de verschillende opties en geven u enkele praktische tips om de ideale spiegel voor uw badkamer te kiezen.

Vorm en grootte van de spiegel

Spiegels zijn er in tal van mogelijke vormen. De meeste mensen kiezen echter voor een spiegel vierkant of spiegel rond in hun badkamer. Een ronde vorm zorgt voor contrast in een badkamer met vierkante tegels. Terwijl een rechthoekige spiegel de rechte lijnen kan onderstrepen als de badkamer een rechthoekige wastafel of tegels heeft. De grootte van de spiegel vierkant hangt af van hoeveel ruimte je hebt, en hoeveel je in de spiegel wilt zien. Als je een spiegel kiest die helemaal doorloopt tot aan de wastafel, wees er dan op voorbereid dat u de spiegel wat vaker moet schoonmaken, vanwege het spatten van de kraan.De grootte en vorm van de badkamerspiegel kan worden aangepast, zodat hij bij uw badkamermeubels past en aan jou behoeften voldoet.

Badkamer spiegel rond

Spiegel rond is een populaire trend in badkamers en hebben een decoratieve functie. Kiest u echter voor een spiegel rond voor de badkamer, dan moet je er rekening mee houden dat deze minder spiegelruimte biedt. Dit kan een uitdaging zijn in een gezinsbadkamer, waar er ruimte moet zijn voor mensen om tegelijkertijd hun tanden te poetsen, hun haar te doen en make-up op te doen. Als je van het idee van een spiegel rond houdt, kan je ervoor zorgen dat hij groot genoeg is, of hem in het gastentoilet zetten, waar mensen alleen hun gezicht in de spiegel hoeven te zien.

Wandspiegels

Een grote wandspiegel is afgestemd op de badkamer en zorgt ervoor dat je alle gewenste spiegelruimte heeft. Hij is vooral praktisch in huishoudens waar meerdere mensen tegelijk de spiegel moeten gebruiken. Spiegels uit één stuk kunnen een mooie, uitnodigende spiegelwand creëren. Het grote glanzende oppervlak is zowel exclusief als minimalistisch.

Geïntegreerde spiegelverlichting

Een spiegel vierkant met geïntegreerde verlichting zorgt voor een goede verlichting en voegt een decoratief lichteffect toe in de badkamer. De oplossing is functioneel, stijlvol en eenvoudig tegelijk. Lichtlijsten kunnen horizontaal of verticaal zijn, afhankelijk van de grootte van de spiegel en de smaak. Als je een badkamerspiegel met geïntegreerde verlichting kiest, moet deze zijn goedgekeurd voor gebruik in een natte ruimte. Dit is om ervoor te zorgen dat de spiegel rond bestand is tegen spatwater, zonder gevaar voor elektrische schokken. Dan kan je de spiegel rond zonder problemen in de buurt van een waterbron plaatsen. 

 

spiegel vierkant