Haptonomie zundert
Image default
Gezondheid

Thuiszorg wijkteam beginnen? Test jezelf of je geschikt bent

Je hebt ambities om in de zorg te werken. Want jij wilt de zorg beter maken. Heb je er zelf al eens over nagedacht om een eigen wijkteam te starten? Want dan bepaal je namelijk zelf hoe jij zorg verleent. HappyNurse heeft voor startende zorgondernemers een speciaal programma ontwikkeld. Heb jij het in je om hier aan deel te nemen? Test dan jezelf en wellicht zoekt HappyNurse jou als wijkteam ondernemer. Meer weten? Kijk op de website van HappyNurse of doe de zelftest. Je krijgt direct de uitslag om te zien of jij een echte zorgondernemer bent.

Wijkteam of zorguitzendbureau beginnen

Kriebelt het al om jouw eigen wijkteam te beginnen en wil je weten of jij samen met HappyNurse de zorg in jouw buurt beter gaat maken? Doe dan de zelftest. Middels een aantal vragen kom jij erachter of je het in je hebt. Zo ja? Dan komen wij natuurlijk heel graag met jou in contact. Want HappyNurse biedt jou de mogelijkheid om zonder hoge investeringen een eigen wijkteam te starten.

Herken jij jezelf als een groot organisatietalent? Dan ben je wellicht toe aan een volgende stap. Een eigen wijkteam. Maar uitzendbureau kan ook. Want als je uit de uitzendbranche komt en affiniteit hebt met de zorg en verpleegkundigen, biedt HappyNurse volop kansen als uitzendondernemer.

Meer weten over de mogelijkheden van een eigen zorguitzendbureau? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan.

Je werkt in de thuiszorg en je vindt dat het beter kan en moet? Start dan je eigen wijkteam bij HappyNurse. Zij helpen jou met de financiering en het oprichten van je eigen zorgonderneming. Breng jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau en maak de zorg beter met HappyNurse.

Hoe begin ik een wijkteam bij HappyNurse?

Wanneer je besluit om een eigen wijkteam te beginnen, dan komt HappyNurse graag met jou in contact. Het begint dan altijd met een oriënterend gesprek om er achter te komen of er een ‘match’ is. Jij vertelt wat je ambities zijn en wat je denkt nodig te hebben en HappyNurse kijkt samen met jou of dit past bij de organisatie. Na de sollicitatieprocedure sluit je je aan bij de HappyNurse formule en begin je als zelfstandig ondernemer in de zorg. Dit kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn, maar ook een wijkteam. Omdat HappyNurse alles al geregeld heeft stap je in feite op een rijdende trein. Alles is al voor je uitgewerkt waardoor je zorgeloos en vol vertrouwen aan de slag kunt.

Je wordt volledig ondersteund als zorgondernemer

Beschik jij over passie voor de zorg? Heb je de kwaliteiten om een wijkteam te runnen? Dan helpt HappyNurse jou met alle aanvullende werkzaamheden. Denk aan administratie en marketing & communicatie. Dit scheelt jou enorm veel tijd en bovendien weet je zeker dat het goed gebeurt. Is jouw interesse gewekt om te ondernemen in de zorg? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een wijkteam bij jou in de buurt. 

https://happynurse.nl/wijkteam-starten

Gerelateerde artikelen

Verhuizen? Vergeet niet een huisarts te zoeken

Fysiotherapie in Nijmegen nodig bij spierpijn of andere klachten?

De 5 stadia van een burn-out