Haptonomie zundert
Image default
Huishoudelijk

Een pronkstuk in je woonkamer met de eikenhouten tafel

Als je net bent verhuisd of je bent gewoon toe aan iets nieuws dan is de nieuwe eikenhouten tafel misschien wel hetgeen waar jij nou al zo lang naar op zoek bent! Een eikenhouten tafel is een echt pronkstuk in je woonkamer en zorgt  voor een bijzondere sfeer verandering in de ruimte. Er zijn diverse soorten van de eikenhouten tafel beschikbaar, omdat het op deze manieren ieder interieur te passen is. Kies je voor een strak afgewerkte eikenhouten tafel met een strak onderstel, dan past dit meer in een interieur die modern is. Maar een gekruld onderstel met een wat minder strak blad zorgt voor een eikenhouten tafel die past in een antieker ingerichte ruimte. Zo wordt het iedereen mogelijk gemaakt om te geniet van de voordelen die de eikenhouten tafel te bieden heeft.

 

Samenstellen

Omdat iedere woning anders is, wordt de eikenhouten tafel altijd helemaal voor jou samengesteld om te zorgen dat dit passend is bij jouw wensen. Natuurlijk kun jij ook op de website een van de standaard tafels kiezen als dit al goed aansluit bij jouw wens, maar mocht dit niet het geval zijn dan is er geen man over boord. Door contact op te nemen met het bedrijf die de eikenhouten tafel maakt kan je aangeven wat jij wel wil, welke maten, wat voor soort tafelblad en wat voor soort onderstel. Door dit allemaal door te geven kan er een offerte voor je worden opgemaakt.

 

Advies

Mocht je zelf niet goed weten wat voor soort eikenhouten tafel je moet bestellen en wat goed bij je past dan wordt er graag met je meegedacht door de stylisten. De eikenhouten tafel wordt standaard  geleverd met een transparante lak die er voor zorgt dat je tafel ten alle tijden is beschermd. Hierin zit ook een soort impregneer middel verwerkt, waardoor knoeien van wijn geen probleem meer is.