Haptonomie zundert
Image default
Bedrijven

Kerst 2022

Het blijft elk jaar weer een nieuwe uitdaging. Wat voor versiering moet je dit jaar weer kopen? Voor sommige kan het een leuk dagje uit worden om versiering te kopen en andere willen het liefst dat ze binnen 1 minuut klaar zijn. Nou dat kan! Met de pop up kerstbomen ben je binnen 1 minuut voorzien van een versierde kerstboom. De boom bestaat uit slingers, kerstballen, verlichting en is inclusief voet en paal. Ideaal voor de kerst dus. De pop-up kerstboom is te verkrijgen in verschillende kleuren zoals wit en groen ook de versiering kan je zelf kiezen zoals goud, rood, zilver en wit. 

LED kaarsen 

LED kaarsen hebben veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je geen last hebt van brandgevaar en dat je jouw kinderen en huisdieren zonder zorgen beneden kunt laten. Ook heb je geen rommel van druipende kaarsen. Wel zijn de kaarsensets leuk te combineren op een kaarsenplateau en krijg je toch het gevoel van echte kaarsen. Door de bewegende vlam zijn de kaarsen niet van echte te onderscheiden. De kaarsen zijn voor elke gelegenheid te gebruiken. Zo kan je de dinerkaarsen gezellig tijdens een romantisch diner neerzetten of de losse kaarsen tijdens een lekker avondje op de bank. De kaarsen bestaan uit verschillende kleuren en hoogtes. De kaarsen gaan veel langer mee dan echte kaarsen. Eigenlijk kan je het een beetje zien als een kleine investering. 

Tuinverlichting

Een populaire soort verlichting die je elk jaar toch weer terug ziet komen zijn de berry lights. De berry lights worden vaak gebruikt voor in tuinhuisjes of boven de eettafel gehangen. Ook kun je de verlichting leuk voor in een slaapkamer gebruiken voor nog meer sfeer. De berry lights worden ook wel licht bolletjes genoemd. De kleur van de verlichting is vaak wat warmer waardoor je een gezellige sfeer creëert. Voor thema feestjes of andere gezellige gelegenheden zijn de berry lights ook in multicolour en RGB te verkrijgen. Zo kan je meerdere kleuren instellen waardoor je een ander effect krijgt.