Haptonomie zundert
Image default
Bedrijven

Ledlampen online kopen? Dat is een slim idee!

Een betrouwbaar adres om leds te kopen is ledonline.nl. Je kunt er terecht voor de meest uiteenlopende modellen. Van industriële hanglampen en led tl-buizen tot strips, spots en losse LED rail.

Vloerlampen verkoopt ledonline.nl volop.

De ETH Vloerlamp Wire 2.0 zwart bijvoorbeeld. Het is een sierlijke en tegelijkertijd stoere lamp. De bol bestaat uit metalen staven die doen denken aan stroomdraad. De voet is smal en bescheiden. Afhankelijk van de lichtbron die in de lamp geplaatst wordt, kun je gebruikmaken van de dimfunctie. De lamp is 185 cm hoog en heeft een E27 fitting. Je krijgt 2 jaar garantie op deze ETH.

De ETH vloerlamp Sledge is leverbaar in een uitvoering met twee of drie spots. Qua kleur heb je de keuze uit zwart of zwart in combinatie met vintage goud. De spots hebben een diameter van 11,5 cm. Je bedient deze metalen lamp in retro look met een voetschakelaar. De lamp met drie spots heeft een lengte van 164 cm. Het twee spots model is 150 cm hoog.

Kijken we naar het plafondlampen-aanbod dan komen we de ETH Wire weer tegen. Hartstikke leuk om die twee te combineren lijkt ons! Er zijn drie bol-maten: 30, 40 en 50 cm. De plafonnière is via een externe schakelaar en / of dimmer te bedienen. Bestel je deze lamp voor 16.00 uur, dan wordt ‘ie dezelfde dag verzonden. Komt het totale aankoopbedrag uit boven de € 50,00? Je hoeft geen verzendkosten te betalen. Blijkt bij levering dat de lamp toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte? Laat ‘m dan zo veel mogelijk in de verpakking zitten. Je kunt namelijk gebruikmaken van de gratis 14 dagen omruilgarantie.

We kunnen ons voorstellen dat je een aantal mooie lampen bent tegengekomen op ledonline.nl, maar dat je nog twijfelt welke het gaat worden. Ga je voor die LED railspot of toch voor het inbouwmodel? We hebben een tip! Klik op ‘bewaar voor later’, dan worden de lampen van jouw voorkeur in een verlanglijst geplaatst. De volgende keer dat je ledonline.nl bezoekt, is het vast makkelijker een keuze te maken. Blijf je twijfelen? Neem gerust contact op met het ledonline.nl-team. Je krijgt vakkundig, persoonlijk en geheel vrijblijvend advies.

https://ledonline.nl/