Haptonomie zundert
Image default
Vakantie

Op 27vakantiedagen.nl Playa de las Americas naar Spanje?

27vakantiedagen.nl Playa de las Americas is een bruisende plaats dat aan de zuidwestkust van Tenerife ligt. Dit is de grootste Canarische eiland van Spanje. Het is een populaire bestemming voor veel toeristen. Niet alleen Nederlandse toeristen maar over de hele wereld. En het is zeker te begrijpen waarom. Het is een stad met een prachtige kustlijn met de beste stranden van Europa. Ook is het zo dat het het hele jaar lekker warm weer is. Zon, zee en strand? Dan is dit een droomplekje voor jou! Ook voor het hele gezin is dit een fijne plek om te zijn. Je kan lekker met je gezin ontspannen op de mooie stranden.

Attracties

Daarnaast is een van de belangrijkste attracties van 27vakantiedagen.nl Playa de las Americas het nachleven. Er zijn verschillende soorten vele barren en restaurants. Maar ook waar je kijkt zie je veel clubs die open zijn tot in de late/vroege uurtjes van de ochtend. Dit maakt het voor jongeren vaak nog leuker om te komen, deze jongeren zijn vaak opzoek naar populaire bestemmingen en daar is deze zeker een van. Veel plezier en entertainment gegarandeerd. 

Uitgaan en genieten

Niet zo fan van het nachtleven? Geen zorgen er zijn nog tal andere activiteiten die je kan doen in 27vakantiedagen.nl Playa de las Americas. Houd je van sportief bezig zijn? Dan kan je beginnen aan diverse watersporten. Denk aan surfen, kajakken en snorkelen maar ook duiken! Onderwater plezier genoeg. Meer een boven water mens? Dan kan je er voor kiezen om te gaan golfen, tennissen of juist te fietsen. Voor elk wil is er dus zeker wat. Voor degene die op zoek zijn naar cultuur en geschiedenis? Er zijn ook nog veel omgevingen zoals de nationaal park EL teide dat op ongeveer vijf en veertig minuten rijden ligt. Een van de meest indrukwekkende plekken!