Haptonomie zundert
Image default
Vakantie

Op zoek naar een boeren escaperoom?

Als u in de buurt van Groenlo zoekt naar een escaperoom bent u aan het juiste adres bij de leuke escaperoom Groenlo. De laatste jaren is het aantal escaperooms in nederland ontzettend gegroeid. De populariteit van de escaperooms is gestegen bij zowel jong als oud. Het doen van een escaperoom is geschikt voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, familie uitjes en nog veel meer. Escaperoom Groenlo is geschikt voor elke groep tot acht personen. Bent u met meer? Dat kan! In dat geval wordt de groep in twee groepen opgesplitst. Dus, bent u op zoek naar een mysterieuze escaperoom? Dan bent u bij escaperoom Groenlo aan het juiste adres.

Meerdere activiteiten

Bij escaperoom Groenlo kan je voor meer dan alleen een escaperoom terecht. Er is een mysterieuze escaperoom, maar ook een spannend GPS spel! Dit spannende groepsuitje vind helemaal buiten plaats. Het duurt ongeveer dertig minuten en is geschikt voor grote groepen. Je zult door het gras en bos lopen om de spannende opdracht te vervullen. En dit doe je niet alleen! Je moet samenwerken met de hele groep om de missie te volbrengen! Het combineren van activiteiten bij escaperoom Groenlo is ook zeker mogelijk! Op de website zijn alle activiteiten uitgebreid te vinden.

Kinderfeestje

De activiteiten bij escaperoom Groenlo zijn heel geschikt voor kinderfeestjes. Kinderen maken met zijn allen een spannende activiteit mee waarbij ze moeten samenwerken om het tot een goed eind te brengen. De spellen en puzzels zijn aangepast op het niveau van de groep. Hier worden kinderen erg enthousiast van en als ouders geeft het je de kans om even uit te rusten op zo een lange dag vol met drukke kinderen. Alle activiteiten zijn veilig voor iedereen. Dus bent u op zoek naar een goedkoop maar heel leuk uitje voor een groep? Bij escaperoom Groenlo bent u absoluut aan het juiste adres. Midden in de natuur.