Haptonomie zundert
Image default
Vakantie

Motorvakantie Schotland, heerlijk vol het gas erop!

Motorvakantie Schotland, het is hoog tijd dat we terug gaan naar onze drie maten uit het leuke en mooie dorp Erp. Prachtig gelegen in het groene Brabantse land. Het leven is goed in mijn Brabantse land. Het land waar mijn wieg heeft gestaan. Daar heb ik voor altijd mijn hart aan verpand. Mijn eerlijke, heerlijke, Brabantse land. Waar ons moeder ons groot heeft gebracht. De bossen, De Kempen en De Meierij. Mijn heerlijke Brabantse land. Erp is een leuk dorp met ongeveer, laten we zo goed mogelijk schatten, vijf duizend inwoners. Allemaal voorbereiding op motorvakantie Schotland.

Het monster van Loch Ness

Motorvakantie Schotland. Erp valt onder de gemeente Meierijstad. De gemeente Meierijstad omvat maar liefst dertien kernen. Laten we eens een serieuze poging doen om ze allemaal keurig op een rijtje te zetten. Daar gaat ie, hou je vast. Mieke hou je vast aan de takken van de bomen. Mieke hou je vast aan de touwen van de mast. Daar was laatst een meisje loos, die wou gaan varen, die wou gaan varen. Daar was laatst een meisje loos, die wou gaan varen als licht matroos. Wij wensen u een behouden vaart. Allemaal voorbereiding op motorvakantie in Schotland.

Met whisky, kilt en doedelzak

Motorvakantie Schotland. Zeg beste man, het wordt nu toch wel eens tijd dat de aap uit de mouw komt. Dat hoeft niet eens een flinke gorilla te zijn, een kleine maar mooie chimpansee is ook goed.

Eén van de kernen van de gemeente Meierijstad is Veghel. Verder Mariaheide en jawel Erp, maar ook Eerde en Zijtaart. We hebben ook nog Keldonk en Boerdonk, in de volksmond Boering genoemd. Als we wat verder kijken zien we Schijndel en Wijbosch. We hebben ook nog Sint-Oedenrode, meestal kortweg Rooi genoemd. Met als kerkdorpen Nijnsel, Boskant en Olland. Onze drie maten verheugen zich op de motorvakantie in Schotland.