Haptonomie zundert
Image default
Dienstverlening

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Proseo

Wil je graag je zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een SEO bedrijf? Dan zit je goed bij Proseo. Wij houden ons al bezig met SEO sinds de eerste websites online kwamen. We hebben dus redelijk wat ervaring opgedaan in de loop der jaren. Dit heeft ervoor gezorgd dat we op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op dit gebied en van alle eisen die zoekmachines stellen aan websites. Dit verandert regelmatig en het wordt website-eigenaren dan ook steeds lastiger gemaakt om bovenaan te staan in de zoekresultaten.

Zoekwoorden analyse concurrent

Een belangrijke eerste stap naar een geoptimaliseerde website is het uitvoeren van een zoekwoorden analyse. Zo kom je erachter welke zoekwoorden mensen gebruiken als ze een bedrijf, product of dienst willen vinden zoals dat van jou. Momenteel komen ze hiermee waarschijnlijk vooral bij de concurrent terecht. Daarom passen we aan de hand van de zoekwoorden analyse jouw website content aan. Ook andere teksten die linken naar jouw website, zoals artikelen en blogs, moeten de juiste zoekwoorden bevatten. Je kunt natuurlijk zelf je teksten aanpassen, maar wij kunnen dit ook voor je doen. We laten aan jou over wat je uit handen wilt geven en waar je zelf mee aan de slag wilt.

Adverteren op Google

Naast SEO houden we ons bij Proseo ook bezig met SEA, ofwel search engine advertising. Zoekmachine marketing dus. Google biedt hiervoor verschillende mogelijkheden, allemaal zeer doelgericht. Advertenties zijn niet gratis, want je betaalt elke keer als iemand op jouw advertentie klikt. Maar zoekmachine marketing is wel effectief en het werkt direct. Als je snel resultaat wilt is adverteren de manier. Voor het lange termijn effect is organische optimalisatie weer beter. SEO en SEA vullen elkaar mooi aan en je kunt deze twee het beste combineren voor een optimaal resultaat.

https://www.proseo.nl/