Haptonomie zundert
Image default
Zorg

Kiezen voor een regionale zorgverzekering

Hecht u waarde aan een zorgverzekeraar die klaarstaat voor haar verzekerden? Vindt u het belangrijk dat een zorgverzekeraar haar steentje bijdraagt aan het verbeteren van de zorg? Dan past een regionale verzekeraar het beste bij u. Een regionale verzekeraar is kleinschalig en heeft daardoor meer ruimte voor een persoonlijke aanpak. In de provincies Gelderland en Overijssel kunt u kiezen voor zorgverzekeraar Salland. Salland biedt al anderhalve eeuw lang een zorgverzekering met een eerlijke premie en heeft als doel om goede zorg bereikbaar te maken voor iedereen.

Basis verzekering van Salland

De inhoud van de basisverzekering wordt elk jaar opnieuw bepaald door de regering. Deze is dus bij alle zorgverzekeraars gelijk. Er zit echter wel een verschil in de maandelijkse premie die u betaalt. Naast een basis verzekering biedt Salland ook vier aanvullende verzekeringen. Deze kunt u afsluiten als u zorg vergoed wilt krijgen die niet gedekt wordt door de basis verzekering. Door de ruime keuze die wij bieden, is er altijd een aanvullende verzekering die aansluit op uw zorgbehoeften. Ook voor een tandartsverzekering zit u goed met Salland. U heeft de keuze uit drie verzekeringen die elk een bepaald bedrag dekken van uw jaarlijkse tandartskosten.

Collectieve zorgverzekering

Salland heeft afspraken gemaakt met veel bedrijven en verenigingen in de regio. Is uw werkgever of vereniging aangesloten bij Salland? Dan kunt u ervoor kiezen om uw zorgverzekering collectief af te sluiten. Aan een collectieve zorgverzekering zitten een aantal voordelen. Zo ontvangt u korting op uw premie en zijn er ook andere leuke kortingen waar u gebruik van kunt maken. Als u een zorgverzekering afsluit bij ons, kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de collectieve verzekering. U kunt dan direct zien of uw werkgever of vereniging een contract heeft met ons.

https://www.salland.nl/