Haptonomie zundert
Image default
Zorg

Betrouwbare softwareoplossingen voor zorgprofessionals

Als zorgprofessional is het van essentieel belang om te kunnen vertrouwen op betrouwbare software. Gelukkig zijn er tegenwoordig speciale softwareoplossingen ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van zorgprofessionals te voldoen.

Deze betrouwbare software voor de zorgprofessionals biedt een scala aan functies en mogelijkheden die het werk van zorgverleners vereenvoudigen en verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het elektronisch patiëntendossier, het plannen en beheren van afspraken, het opstellen en delen van zorgplannen, en het volgen van de voortgang van de behandeling.

Met betrouwbare software kunnen zorgprofessionals efficiënter werken, de communicatie tussen verschillende zorgverleners verbeteren en de kwaliteit van de zorg verhogen. Bovendien zorgt betrouwbare software ervoor dat de gegevens van patiënten veilig worden opgeslagen en beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.

Welke certificeringen heeft Incura voor informatiebeveiliging?

Incura heeft certificeringen voor informatiebeveiliging, waaronder de DigiTrust-ISO27001 en DigiTrust-NEN7510 certificering. Deze certificeringen tonen aan dat de EPD-software zorg van Incura voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten. Dit betekent dat Incura zorgvuldig omgaat met patiëntengegevens en de beveiliging hiervan als een belangrijke prioriteit beschouwt. Het EPD-systeem draait grotendeels op Azure, een cloud-based platform van Microsoft, wat zorgt voor snelheid, veiligheid en flexibiliteit. Incura biedt ook goede support aan gebruikers, met onder andere een klantenservice en diverse handleidingen en FAQ’s op de supportsite.

Wat zijn de voordelen van het Incura administratieprogramma voor fysiotherapie? 

Het Incura administratieprogramma voor praktijkinrichting fysiotherapie biedt verschillende voordelen. Allereerst is het een alles-in-één softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld voor fysiotherapeuten. Het is veilig en flexibel en kan volledig naar eigen wens worden ingericht. Het heeft een overzichtelijke online agenda en een geïntegreerd boekhoudprogramma. Ook zijn er specifieke formulieren beschikbaar per specialisatie, zoals Claudicatio of Bekkentherapie. Bovendien is het maandelijks aanleveren van data aan de LDF (Landelijke Database Fysiotherapie) eenvoudig en is er een geïntegreerde COV-check via VECOZO.

Kortom, betrouwbare software voor zorgprofessionals is een waardevolle en essentiële tool. Het stelt zorgverleners in staat om hun werk effectiever en veiliger uit te voeren, terwijl ze de best mogelijke zorg leveren aan hun patiënten.

https://www.incura.nl/