Haptonomie zundert
Image default
Dienstverlening

Een letselschadekantoor dat uw zaak serieus neemt

Letselschade claimen betekent zoveel als het vragen van een vergoeding voor letsel dat is opgelopen tijdens bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een medische fout. Er zijn verschillende posten. We lichten er een aantal toe.

Allereerst gemiste levensvreugde, leed en pijn als gevolg van geestelijk en/of lichamelijk letsel. We hebben het dan over smartengeld, oftewel immateriële schade. Hoe hoog het bedrag uiteindelijk wordt, hangt van de specifieke omstandigheden af. In vergelijking met andere landen liggen de bedragen in Nederland relatief laag.

Een tweede belangrijke post is die van verlies aan verdienvermogen. Hierbij gaat het om financiële gevolgen bij arbeidsongeschiktheid. Carrièreschade, pensioenschade en schade op het gebied van andere werknemersregelingen vallen hier ook onder.

De post huishoudelijke hulpbehoefte spreekt voor zich. Als hulp in de huishouding nodig is, omdat u bepaalde zaken niet meer zelfstandig kunt doen, worden de kosten ervan vergoed. Heeft u na het ongeval in het ziekenhuis gelegen of verbleef u in een revalidatiecentrum? U kunt een ziekenhuisdaggeldvergoeding/revalidatiedaggeldvergoeding eisen.

Den Haag en omgeving

Als u een letselschade advocaat in Den Haag zoekt, is mr. Thomas van Dijk van harte aan te bevelen. De kosten hoeven geen belemmering te zijn. Het kennismakingsgesprek is sowieso gratis en vrijblijvend. Als in uw zaak de aansprakelijkheid duidelijk vaststaat, zijn zeer waarschijnlijke alle kosten te verhalen. Komt het tot een gerechtelijke procedure, dan krijgt u wel te maken met griffierecht en er wordt verwacht dat u een eigen bijdrage betaalt. Thomas van Dijk maakt vooraf altijd heldere tariefafspraken.

U kunt bij Advocatenkantoor Thomas van Dijk terecht voor een second opinion. Redenen voor zo’n tweede mening kunnen zijn:

· u twijfelt aan de inzet of de deskundigheid van uw huidige advocaat;

· er komt maar geen antwoord op uw vraag waarom alles zo lang duurt;

· het voelt alsof er een gehaaste oplossing wordt opgedrongen;

Mr. van Dijk kan in dit soort gevallen onpartijdig naar uw zaak kijken. Hij zal alle details in ogenschouw nemen en uiteindelijk met een eerlijke conclusie komen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/

Gerelateerde artikelen

Depressie & Depressiebehandeling

Elektra aanleggen doe je gemakkelijk via deze tips

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Proseo