Haptonomie zundert
Image default
Dienstverlening

Er is ingebroken en de sloten zijn kapot, wat moet ik doen? Slotenmaker Delft schiet te hulp!

Inbrekers kiezen vaak huizen die ouder zijn. Waarom? De sloten die op de deuren zitten zijn negen van de tien keer verrot en verroest en de deurposten waar de deur in zit vaak ook. Dit maakt het makkelijk voor inbrekers om bijvoorbeeld het slot uit de deurpost te trekken of het slot open te breken. Inbrekers zullen er zeker niet op letten of de deur heel blijft en dat kan voor veel schade zorgen. Wanneer er bij je ingebroken wil je natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand langskomt om je huis weer veilig te maken. Dan schiet Slotenmaker Delft te hulp! 

Wat doet Slotenmaker Delft bij inbraak?

Wanneer er bij je is ingebroken is het belangrijk dat het niet nog eens gebeurt en de beste keuze is dan om nieuwe sloten op de deuren te zetten en de oude te vervangen. Slotenmaker Delft heeft de beste sloten met ieder het beste keurmerk en certificaat. De Slotenmaker Exacto vind het belangrijk dat jij je weer veilig in huis voelt en je niet bang hoeft te zijn dat ze nog eens binnen komen. Nieuwe sloten op de deuren zetten kost tussen de 45 euro en de 60 euro. 

Waarmee kan Slotenmaker Delft me nog meer helpen?

De slotenmaker verleent vooral diensten in het repareren, vervangen of openen van sloten en deuren. Laat je per ongeluk de deur dichtvallen zonder de sleutels bij je te hebben? Ook dan kunnen ze je helpen zonder schade aan te richten om binnen te komen. 

Breekt je sleutel af in het slot? Dan kun je het slot laten vervangen en een nieuwe sleutel laten maken. Ook dit kun je door Slotenmaker Delft laten doen. 

Niet alleen woning deuren worden opgemaakt door Exacto. Duw je per ongeluk de auto deur dicht en zit de sleutel nog in het slot? Ook hier kunnen ze je bij helpen!