Haptonomie zundert
Image default
Sport

Handig, klein en goedkoop

Professionele Trainingshoedjes, wie kent ze niet? Wanneer je langs een sportveld komt zie je ze meestal wel liggen. Ze zijn namelijk ideaal in gebruik en je kan er enorm gevarieerde dingen mee doen. Je kan hiermee velden in het sportveld uitzetten, zodat je meerdere groepen tegelijk aan het sporten kan zetten. Een andere optie is dat je met de trainingshoedjes aangeeft waar het goal is, je kan vervolgens makkelijk ervoor kiezen om het spel moeilijker te maken door de hoedjes verder uit elkaar te zeggen en dus het goal te verbreden. Oftewel, ze zijn onmisbaar in de inventaris van een sportdocent.

Een groot assortiment

De trainingshoedjes zijn in alle te bedenken kleuren te verkrijgen. Wel is het handig als de hoedjes opvallen in het veld. Een opvallende kleur als geel of rood is dus wel aan te raden. Kleuren als groen en blauw zijn weer ideaal om te gebruiken in een zaal. De hoedjes zijn super licht en dus enorm makkelijk om mee te nemen richting het sportveld. Naast het uitzetten van velden kunnen de trainingshoedjes ook loopoefeningen uitzetten. Je kan je creativiteit de vrije loop laten gaan! Door middel van de trainingshoedjes kan je snel veranderen van oefening. Ideaal als je van variatie houdt!

Een goede kwaliteit

De trainingshoedjes zijn van goede kwaliteit. De trainingshoedjes kunnen op veel verschillende manieren en plekken worden ingezet. Wij hebben zo veel mogelijk onder elkaar gezet en met alles rekening gehouden. Zo zijn ze niet te groot. Ze zijn handig om allemaal op elkaar te stapelen en ze gaan niet snel kapot. Een goed voorbeeld is voetbal. Hier wil je de hoedjes goed kunnen zien maar het kan voorkomen dat je er per ongeluk op gaat staan. Wij zorgen hier voor stevige hoedjes die flexibel genoeg zijn om op te kunnen staan. Zo blijven de hoedjes altijd heel.