Haptonomie zundert
Image default
Zorg

HappyNurse: de vacaturesite van Nederland als je wilt werken in de zorg

Je zoekt een baan in de zorg? Ga naar de website van HappyNurse en je vind meer dan 600 verschillende zorgvacatures. Vacatures zijn opgedeeld naar branche, opleiding en regio. Dankzij de handige filters vind je snel de baan in de zorg die past bij jou. HappyNurse is een landelijke thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel. Denk jij dat de zorg beter kan? Dan kom je werken bij HappyNurse. Ga aan de slag als gespecialiseerd verpleegkundige, algemeen verpleegkundige, verzorgende IG en verzorgende. Werken in de zorg? Ga naar HappyNurse.nl en vind jouw droombaan.

Jouw baan in de zorg snel gevonden

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of wil je werken in de zorg? Op de website van HappyNurse vind je meer dan 600 vacatures in de zorg. Bekijk snel het aanbod van zorgvacatures en wellicht vind je jouw nieuwe droombaan.

Zoeken naar vacatures is heel gemakkelijk op HappyNurse. De vacatures zijn verdeeld naar zorgsector en regio. Zo kun je heel gericht zoeken naar een nieuwe baan in de zorg en waarschijnlijk nog dicht bij huis ook. Tijdens het zoeken kun je zoekopdrachten verfijnen met filters. Werk je het liefst 16 uur? Filter dan op het aantal uren. Ook zijn vacatures op opleidingsniveau te selecteren. Een nieuwe baan zoeken in de zorg is nog nooit zo eenvoudig geweest.

BBL: ook voor werken en leren ga je naar HappyNurse.nl

Je zoekt een baan, maar je wilt ondertussen ook (verder) leren. Dat komt mooi uit, want via HappyCampus, gelieerd aan HappyNurse, kun je een opleiding volgen en ondertussen aan de slag als verpleegkundige of verzorgende op kosten van HappyNurse. Leren en werken in de zorg betekent bij HappyCampus dat je één dag per week naar school gaat en de overige dagen werkt bij HappyNurse. Het opleidingsinstituut HappyCampus biedt cursussen, opleidingen en trainingen op elk niveau. Zelfs opleidingen op maat zijn mogelijk. Meer weten? Ga naar HappyCampus.nl of HappyNurse.nl en bekijk de mogelijkheden. 

Werken als zelfstandige in zorg

Heb je ambities om als zelfstandig zorgondernemer aan de slag te gaan? Ook hiervoor biedt HappyNurse volop mogelijkheden. Naast zorgvacatures kun je ook werken als ZZP-er en zelfs als zorgondernemer. Dit geeft jou de ultieme vrijheid zonder dat je zorgen hoeft te maken over inkomen. Zo zie je maar, werken in de zorg kan op vele manier en HappyNurse biedt jou de mogelijkheden. Ga naar de website van HappyNurse.

Meer dan 600 zorgvacatures

Alle zorgvacatures zijn verdeeld naar zorgsector. Werk je graag in de curatieve zorg, gehandicaptenzorg werken? Of werk je graag met ouderen? Met meer dan 600 zorgvacatures staat jouw nieuwe job er waarschijnlijk gewoon tussen. Ga je aan de slag? Dan werk je voor HappyNurse. Dit betekent dat salaris en alle overige zaken waar je mee te maken krijgt als werknemer voor je worden geregeld. En besluit je om op een gegeven moment over te stappen naar een nieuwe zorgfunctie? Ook dan gaat dit eenvoudig en snel met HappyNurse. Werken in de zorg is leuker met HappyNurse.

Over HappyNurse

HappyNurse is een thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel met vestigingen door heel het land. De achterliggende gedachte van HappyNurse is dat elke zorgmedewerker zijn of haar kwaliteit en kracht beter kan benutten. Hierdoor wordt de aandacht voor patiënten verbeterd en neemt het plezier in het werk toe. De missie van HappyNurse is dan ook een ‘Happy’ patiënt. Ga naar de website van HappyNurse voor meer informatie.

 

https://happynurse.nl/werken-in-de-zorg