Haptonomie zundert
Image default
Bedrijven

Hoe kan je inbrekers buiten de deur houden

Hoe kan je inbrekers buiten de deur houden

 

De zomer komt er weer aan. Dit betekent lekker weer, feesten, naar het strand gaan en lekker eten. Toch brengt de zomer ook nadelen met zich mee. Voor inbrekers is de zomer namelijk de perfecte maand om in te breken. Je zal jezelf moeten weren deze zomer. In dit artikel vind je allerlei manieren om de inbrekers buiten de deur te houden.

 

Inbrekers weten wanneer jij op vakantie bent. Het moment dat jij op vakantie gaat is natuurlijk ideaal om in te breken. Je zal daarom dus moeten zorgen dat de inbreker niet kan weten of jij op vakantie bent. Een manier hiervan is om de buren in te schakelen. Wanneer je een buurman hebt die je kan vertrouwen zit je goed. Je kan deze buurman of buurvrouw eens in de zoveel tijd even de gordijnen laten verplaatsen. Hierdoor lijkt het alsof er nog leven is in het huis. Een ander voorbeeld is om de auto te laten verplaatsen. Dit schrikt enorm af voor een inbreker.  Een van de manieren waaraan inbrekers zien dat je niet thuis bent is, door middel van een takje. Dit takje plaatsen ze achter de auto, wanneer het takje de volgende dag is gebroken weten ze dat je thuis bent. Je kan hier dus altijd naar kijken wanneer je op vakantie gaat. Een andere manier is door het plaatsen van een papiertje tussen de deur. Zorg er dus voor dat de deur eens in de zoveel dagen open en dicht gaat.

 

Je zal je huis ook goed moeten beveiligen tegen inbrekers, er zijn enorm veel hulpmiddelen die je hiervoor kunt gebruiken. Een voorbeeld hiervan is door middel van camerabeveiliging. Videobewaking schrikt namelijk enorm af voor inbrekers. Ook heb je door het gebruik van camera’s altijd bewijsmateriaal. Op deze manier kan je wanneer er ingebroken wordt, altijd nog terug kijken wat er fout is gegaan.

https://www.onlinecamerashop.nl