Haptonomie zundert
Image default
Banen en opleidingen

Inkoper

Inkoper

Gezamenlijk met je team bepaal je de winnende inkoopstrategie voor één van onze productgroepen. Hoe word ik inkoper bij coolblue?

Krijg je veel energie van marchanderen over inkoopcondities en het binnenhalen van unieke deals? lees dan vooral voorts? Jeroen legt je uit hoe je inkoper bij Coolblue wordt.

Dit vind je leuk om te doen

Afdingen met je leveranciers om voor Coolblue mooie inkoopdeals te te halen. Je bent toerekeningsvatbaar voor de contractonderhandelingen, de supply chain planner voor de operationele inkoop duurzame relaties construeren met je leveranciers. Gezamenlijk scheppen jullie korte en langetermijn plannen. Analyseren van sales-rapporten en marktdata. Records van vorige campagnes aan diggelen slaan met een nieuwe, verbeterde campagne die je hebt uitgezet gezamenlijk met de pers consultant uit je team. Indiening aanreiken aan een internationale delegatie voor de jaarlijkse contractonderhandeling. Beurt highfiven als blijkt dat de promoties die je hebt ingezet heel goed werken. Gezamenlijk met je team de productcategorie runnen. Enkel veel vrijmibo ‘s, beraad, brainstormsessies, obstakels pareren en successen celebreren

Hier herken jij jezelf in

Een ( bij nasmaak commerciële ) hbo- of wo-opleiding afgerond. Toewijding voor marchanderen en een winnaarsmentaliteit. Minimaal 1 jaar relevante stage- of werkervaring in category management, inkoop of product management. En het liefst binnenshuis de e-commerce sector. Professionele gesprekspartner voor relaties ( van accountmanager tot senior-management ). Niet bang voor de verantwoordelijkheid over belangrijke contractonderhandelingen. Geboren netwerker met bij nasmaak al een netwerk in een relevante markt. Extreem resultaatgericht en een echte dealmaker. Ziet kansen vanuit de data die je analyseert om elke keer weer betere deals te sluiten.

Dit zoek jij voorts in een baan

Met meer dan 30 trainingen in onze eigen studiefabriek kun je elke dag een beetje beter worden. Korting op alle goedje die we verkopen. Onovertroffen goede werksfeer. Met versbereide dichtbijten, maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling. 25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt. Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Een kantoorgebouw waar je foto ’s van wilt maakt op een toplocatie.

Vanaf Rotterdam centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopen. Gelegenheid voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we immermeer voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt. Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Een platte sociale groep in de breedste zin van het woord. Zo kun je normaal een biertje drinken met de baas.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/goed-werk.html

Gerelateerde artikelen

Onderhoudshovenier in Hoorn

Een Java developer in Overijssel

Closing & Reporting Specialist