Haptonomie zundert
Image default
Banen en opleidingen

Onderhoudshovenier in Hoorn

Onderhoudshovenier in Hoorn

Leuke extra’s hovenier onderhoud omtrek hoorn :
een prettige werksfeer in een leuk team ;
aanzienlijk loon misschien een reiskostenvergoeding ;
8, 33 % vakantiegeld ;
werkschoenen en denkbaar een vca cursus ;
tijd tot vast dienstverband ;
25 vakantiedagen per jaar.

Ben jij de tuinman onderhoud omgeving hoorn die we opsporen? neem dan aansluiting op met onze gespecialiseerde intercedenten. toch niet helemaal wat je zocht? we bezitten diverse vacatures in de bouw- en groensector. neem gerust aansluiting op!

Wij behoren je graag aan die passende baan, blijf op de hoogte en like herenbos op facebook.

Wie zijn wij?

Herenbos is gespecialiseerd in de groen- en hoveniersbranche. Wij zijn ook actief in gedurende andere de bouw, infra ( grond-, weg- en waterbouw ) en techniek. Ongeacht uitzenden en re-integratie kun je bij herenbos terecht voor werving en selectie, detacheren en opleidingen. Wij kromtrekken ons ook over hr-vraagstukken en werken gezamenlijk met onze opdrachtgevers op het locatie van gedurende andere social return on investments ( sroi ). Herenbos heeft tussen de 40 en 45 vaste medewerkers verdeeld over zes vestigingen in almere, arnhem, nieuw-vennep, purmerend, schagen en zoetermeer.

Jobomschrijving

Ben jij nu aan de slag als vakbekwaam tuinman of heb jij al enige jaren ervaring als onderhoud tuinman en ben jij toe aan een nieuwe roep? dan ben jij de onderhoud tuinman omtrek hoorn die we zoeken. solliciteer snel!

Overige

Wie ben jij? relevante werkervaring of vakbekwame bekende pré is het bezitten van rijbewijs b en i. B. V. Auto gezonde hoeveelheid werkmotivatie geen 9 tot 5 instelling

https://www.vindazo.nl/keywords/hovenier.html