Haptonomie zundert
Image default
Zakelijke dienstverlening

Spoor 2 Re-integratie

De invoering van de wet Poortwachter brengt voor werkgevers heel wat verplichtingen met zich mee. Door tijdig een re-integratiebedrijf in te schakelen voor diensten als casemanager, jobcoaching, werkplekbeoordeling door een arbeidsdeskundige, outplacement en dergelijke kunt u zich veel kosten en moeite besparen.

Producten en diensten re-integratie

Een persoonlijke aanpak vraagt om maatwerk en maatwerk vraagt om flexibiliteit. Vaak weet u dan van tevoren niet hoe de zaak afloopt. Bij Werkcontact weet u dat wel. U kunt bij Werkcontact rekenen op helderheid vooraf omtrent inhoud, duur, beoogde resultaten en kosten van de trajecten.

Werkwijze bij spoor 2 re-integratie

Werkcontact werkt aan de hand van een integraal re-integratietraject of levert maatwerk. Een integraal re-integratietraject bestaat uit een aantal stappen waarbij binnen elke stap een aantal instrumenten ingezet kunnen worden.

Het persoonlijk talent staat bij spoor 2 re-integratie voorop

Ieder mens heeft werktalenten die tot ontwikkeling kunnen worden gebracht. Werkcontact gaat op zoek naar deze waardevolle talenten en biedt opdrachtgevers en cliënten daartoe een divers scala aan mogelijkheden waarbij maatwerk altijd voorop staat. Werkcontact biedt de oplossing op weg naar werk door te kijken naar de mogelijkheden en wensen van de cliënt. Samen tot een passend plan van aanpak komen, dat is ons streven. Een van de grote voordelen van Werkcontact is dat zij daarbij met leer-werkplekken kunnen werken; ervaring opdoen in de praktijk en als voorbereiding op een nieuwe baan. Werkcontact maakt onderdeel uit van ILVO, een landelijk netwerk van re- integratiebedrijven.

Werkcontact voert diverse opdrachten uit voor gemeentes en UWV in Nederland. Het gaat daarbij om zowel modulaire dienstverlening als integrale trajecten en spoor 2 trajecten. Maar welk traject men ook volgt, het draait altijd om maatwerk. Maatwerk waarmee de cliënt geholpen wordt bij het vinden van een passende reguliere baan, of, wanneer de afstand tot werk nog te groot is, het maken van een stap op de werkladder richting participatie of het ontwikkelen van vaardigheden.

https://www.outplacementverzekering.nl