Haptonomie zundert
Image default
Zorg

WAAROM NAAR HAPTOTHERAPIE IN HAARLEM?

Voelt u zich al geruime tijd eenzaam of mist u het gevoel aangeraakt te worden, dan is haptotherapie Haarlem de juiste plek voor u. Wij zijn al reeds jaren bekend met de kunde van haptotherapie en onze ervaren haptonomen en haptotherapeuten staan dagelijks voor u klaar om samen dit intensief traject te doorlopen. Bij haptotherapie Haarlem gaan wij voor klanttevredenheid en dat u na alle sessies doorlopen te hebben geheel vernieuwd de wereld in kunt stappen. Ons doel is om u mentaal geheel gerust en met een positieve attitude de deur uit te laten gaan. 

HOEVEEL KOST EEN SESSIE HAPTOTHERAPIE?

De sessies zijn geheel afhankelijk van de aard van uw consult. Bij het binnenstappen bij ons clinic in Haarlem zult u voor de eerste maal een intake gesprek hebben met een van onze haptotherapeuten. Na het intakegesprek zal een generale beeld geschetst worden van waarom u zoekt naar haptotherapie. Vervolgens wordt er een stappenplan uitgezet met daarin de sessies verwerkt. Aan de hand van de intensiteit van de sessies, maar ook de aantallen zal er  vooraf een kostenpost worden gemaakt. Na overeenstemming bereikt te hebben kunnen we dan overgaan tot het starten van de eerste sessie. 

HOE ZIET HET INTAKEGESPREK ERUIT?

Bij haptotherapie Haarlem zijn wij erop uit dat u zich comfortabel en veilig bij ons voelt. Daarom zijn al onze therapeuten getraind in klantvriendelijkheid maar dragen ook het werk een warm hart toe. Nadat u een afspraak telefonisch of via de website hebt gemaakt, stapt u op de dag van u afspraak binnen en wordt meteen meegenomen naar de intake ruimte alwaar het gesprek met de therapeut zal starten. Er wordt eerst een algemeen beeld gevormd met name uw leeftijd, huidige burgerlijke staat etc, en vervolgens zal het tweede gedeelte bestaan uit het iets wat dieper graven en het vertellen aan de therapeut over uw gevoelens en de reden dat geleid heeft dat u haptotherapie Haarlem bezoekt.