Haptonomie zundert
Image default
Mode en Kleding

In 3 stappen jouw perfecte sportoutfit

In 3 stappen jouw perfecte sportoutfit

 

Het kiezen van een perfecte sportoutfit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het enige wat belangrijk is, is dat je exact weet wat je nodig hebt. Om je een handje te helpen, hebben we een 3-tal stappen voor je samengesteld, waarmee jij zowel online als in de winkel binnen no-time weet te slagen. Dan bedoelen we niet alleen het kopen van een sport beha, maar ook je legging, schoenen en eventueel andere benodigdheden. Dus vind jij het iedere keer wanneer het nodig is een nieuwe sportoutfit te scoren weer een uitdaging, let dan goed op deze tips!

 

Weet wat je zoekt

 

Het klinkt vanzelfspreken, maar hoeveel mensen gaan wel niet naar de stad, maar weten eigenlijk helemaal niet wat ze daadwerkelijk nodig hebben. Het is daarom dus verstandig, dat jij jezelf alvast orrienteerd, zodat je weet wat je uiteindelijk nodig hebt. Je zult zien, dat je zoektocht dan een stuk soepeler verloopt en de kans van slagen zeker verdubbelt. 

 

Budget

 

Een budget is iets wat altijd een wat lastiger puntje is. Je weet immers vaak vooraf niet wat je kwijt bent aan een volledige nieuwe outfit. Je wilt natuurlijk ook niet besparen op de kwaliteit, aangezien je er toch zeker een paar maanden mee wilt blijven lopen en het ook de juiste ondersteuning moet bieden. Wat je wel kunt doen, is dat je voor jezelf richtprijzen in je hoofd aanhoudt. Een anita bh bijvoorbeeld, zal ergens tussen de 30 en 60 euro kosten, tel daar de kosten een sportlegging en schoenen bij op en je hebt een idee wat het je allemaal zo bij elkaar zal gaan kosten. Wel is het goed jezelf niet te streng te houden aan dit budget, want je kunt beter kiezen voor kwaliteit, dan dat je jezelf straf en die laatste 10 euro wat het te veel is er niet bij wilt doen.

 

Advies

 

Voel je niet te goed om advies te vragen. Dat is dus ook één van de redenen waarom veel mensen het een stuk prettiger vinden om naar een winkel te gaan. Ze kunnen je in een winkel namelijk voorzien van persoonlijk advies, afgestemd op je eigen wensen. Zo kan het heel goed zijn, dat jij al een tijdje in je hoofd zit met een anita sport bh. Wanneer je deze dan een keer draagt, kan het zomaar zijn dat het niets blijkt te zijn. Doe je dit online, dan moet je hem natuurlijk weer retourneren.