Haptonomie zundert
Image default
Mode en Kleding

Wat mag er niet ontbreken in je tas?

Wat mag er niet ontbreken in je tas?

 

Voor iedere gelegenheid is er wel een tas te bedenken om mee te nemen. In iedere tas zitten ook verschillende dingen, maar toch zijn er ook dingen die je vrijwel standaard in iedere tas terug kan vinden. Bij mannen is dat natuurlijk anders dan bij vrouwen. Omdat niet veel mannen een handtas met zich meedragen lees je in deze blog alles over wat er niet zou mogen ontbreken in de tas van een vrouw. 

Welke tas neem je mee? 

Als je weet wat je gaat doen kun je voor iedere gelegenheid een geschikte tas vinden. Wat ook van de gelegenheid afhangt is natuurlijk wat je dan allemaal mee neemt in de tas die je gekozen hebt. Maar eerst meer over welke tas er geschikt is voor welke gelegenheid. 

De schoudertas

Als je besluit een schoudertas mee te nemen dan zou een rains tas helemaal geen verkeerde keuze zijn. Als je lekker op een terrasje gaat zitten, of je hebt een afspraak in het ziekenhuis of bij de dokter, dan is een schoudertas heel handig om mee te nemen.

 

De shopper tas

De naam van deze tas zegt het al. Een shopper tas is uitermate geschikt om mee te kunnen winkelen. Een shopper tas is ruim en is meestal voorzien van een apart afgesloten gedeelte waar je je portemonnee in op kan bergen. Dit vakje zit dan wel op een plek waar je er makkelijk bij kan en je je portemonnee makkelijk kan pakken. Zie je je al lopen met een ted baker shopper aan je arm door de winkelstraten heen? 

 

De clutch tas

De clutch tas is een tas die uitermate geschikt is voor een feestje. Ook deze zijn er in verschillende vormen. Zo heb je ze met bandjes en zonder bandjes. Clutches zijn klein en handzaam en je kan er echt alleen maar het hoognodige in meenemen.

 

Wat mag er absoluut niet ontbreken in een tas? 

Als je gaat graven in een tas van een vrouw, dan zijn er een aantal dingen die je er hoe dan ook in terug zal vinden. Hierbij kun je denken aan maandverband, een geurtje, een deodorant, een portemonnee, sleutels, elastiekjes voor het haar, iets om je haar mee te kunnen doen en natuurlijk niet te vergeten een telefoon. 

Natuurlijk zal je in de tas van een vrouw ook altijd iets vinden wat de adem fris houdt. Er zijn vrouwen die slepen tandenborstel en tandpasta met zich mee, andere vrouwen doe het met kauwgom of pepermuntjes.