Haptonomie zundert
Image default
Mode en Kleding

Stanley/Stella

Stanley/Stella, een duurzaam merk die organic kleding aanbiedt waarmee jij een steentje bij kunt dragen aan een beter milieu. Duurzame kleding wordt op een milieuvriendelijke manier gemaakt. Op deze manier kunnen zij de wereld weer een stukje beter maken. Deze merken moeten aan een aantal ecologische certificeringen voldoen, voordat zij zichzelf een duurzaam merk mogen noemen.

Duurzaam

Duurzame kleding hoeft niet persé erg saai of ontzettend duur te zijn. In winkels en op internet kun je steeds meer eerlijke kleding vinden tegen een goede prijs. Ook zul je zien dat veel van deze merken Nederlands zijn. Zo zit je dus niet met een site in een andere taal of een lange verzendtijd. Duurzame kleding wordt gemaakt van duurzame en diervriendelijke materialen. Hiernaast wordt het onder goede omstandigheden gemaakt en krijgen de werknemers een eerlijk loon. Op deze manier putten wij de fashionindustrie niet zo uit, en hebben zowel het milieu, de dieren en de mensen er voordelen van.

Over het merk

Stanley/Stella staat vooral voor community. Het team, de producten en de producten worden zorgvuldig uitgezocht. Zo wordt de kleding gemaakt van 100% biologisch katoen en gerecycled polyester. Tijdens de productie van deze worden er geen slechte bestrijdingsmiddelen gebruikt en is er geen sprake van kinderarbeid.

De kleding van het merk Stanley/Stella zijn hiernaast vaak eentonig in kleur, waardoor ze ontzettend geschikt zijn om te bedrukken. Zo kun je een persoonlijk kledingstuk maken, of de werknemers van jouw bedrijf in duurzame kleding laten werken met het logo van het bedrijf erop. Om er zeker van te zijn dat het drukken van de kleding ook op een duurzame manier gebeurd, kun je dit het best navragen in de winkel of op de website.

Stanley/Stella verkoop onder andere de volgende kledingstukken voor dames, heren en kinderen:

–          T-shirts

–          Sweatshirts

–          Polo’s

–          Sweaters

 

https://www.shirtsenzo.nl/stanley-stella/