Haptonomie zundert
Image default
Bedrijven

Mooie sierbestrating bij Egalisee Bestratingen

Heeft u net een nieuw huis gekocht? Is uw huidige tuin aan een opknapbeurt toe? Of wilt u uw tuin gewoon weer eens veranderd hebben? Voor alle werkzaamheden in/ om uw tuin en sierbestrating in Breda bent u bij Egalisee Bestratingen aan het juiste adres. Wij bij Egalisee Bestratingen zijn gespecialiseerd in het bestraten van tuinen. Of het nu gaat om het bestraten van een tuinpad, een terras of een oprit, onze specialisten komen graag langs. Wij bespreken samen met u uw wensen en maken een plan van aanpak. Doordat we beschikken over kennis en het juiste materieel kunnen we kleine en grote werkzaamheden aan.

Naar wens uw tegel- of steensoort kiezen

U kunt zelf kiezen welke tegel- of steensoort u wilt. Tegels waar wij onder andere mee werken zijn:

– Hardsteen

– Keramische tuintegels

– Schellevis

– Betonsteen

– Half verhardingen

Alle materialen worden door ons geleverd tegen lage prijzen. Ons team van vakmannen- en vrouwen komen graag uw tuin zorgvuldig en met veel plezier onder handen nemen.

Schutting of afrastering

Ook voor een schutting in Breda kunt u bij Egalisee terecht. In principe kunnen wij elk type schutting leveren en plaatsen. De keuze in schuttingen is enorm, van een simpele houten schutting, een schutting van half hout en half beton, stapelmuren met robuuste stenen tot een begroeide schutting met bijvoorbeeld klimop. Wat u ook zoekt, voor iedereen is er een schutting op maat. Ook een andere tuinafscheiding zoals een sierhekwerk of afrastering kunnen wij voor u plaatsen. We werken zorgvuldig en netjes en leveren alles keurig op. Uiteraard luisteren we ook goed naar uw wensen.

Betrouwbaar en kundig

U kunt ook een beroep op ons doen voor een tuinaanleg van gazon tot beplanting, het plaatsen van een vlonder, een vijver aanleggen, snoeiwerkzaamheden en het kappen van bomen, het plaatsen van een tuinhuis of een overkapping.

Dus van het plaatsen van schuttingen, het leggen van sierbestrating tot tuinwerkzaamheden, Egalisee is een betrouwbaar en kundig adres! Bent u woonachtig in Breda of omstreken, aarzel niet en bel Egalisee Bestratingen!

https://www.egaliseebestratingen.nl